2. HMNL ISTOK Visok poraz slatinskih malonogometaša protiv Nove Gradiške u prvom kolu nastavka sezone

U prvom kolu drugog dijela sezone u 2. hrvatskoj malonogometnoj ligi Istok momčad Slatine na svom terenu sportske dvorane Srednje škole Marka Marulića ugostila je Novu Gradišku, koja se nalazi u samom vrhu tablice.

U slatinskim redovima nije bilo iskusnih Jurice Šantića, Mateja Kupresa i Samuela Spudića, što se na kraju “osjetilo” i na rezultatu.

Domaća momčad je povela u četvrtoj minuti zgoditkom Doriana Bogatija, ali već u idućoj minuti Filip Bungić poravnao je na 1:1. Minutu prije odlaska na odmor isti igrač doveo je gostujuću momčad u prednost 2:1. U prvoj minuti drugog dijela Bungić svojim trećim zgoditkom učvršćuje gostujuću prednost na 3:1. Do kraja utakmice nogometaši Nove Gradiške postigli su još dva pogotka. Strijelci su bili Kristijan Jakić u 35. i Marinko Brkljača u 38. minuti. Konačan rezultat 5:1 u korist gostujuće momčadi.

Slatina se nalazi na sedmom mjestu na tablici s 12 osvojenih bodova, dok je Nova Gradiška treća s 25 bodova, koliko ima i drugoplasirana vinkovačka Aurelia. U idućem kolu Slatina gostuje kod Autodijelova Tokić u Požegi.

(www.icv.hr, mš, foto: MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content