Nogometaši NK Dinama iz Josipova konačno će svoje domaćinske utakmice igrati na svom igralištu

Izgradnja svlačionice na nogometnom igralištu u Josipovu, mjestu u općini Sopje, završena je sredinom studenog prošle godine te će tako nogometaši NK Dinama proljetni dio nogometnog prvenstva imati poboljšane uvjete, kako za svoje tako i za gostujuće igrače.

Da bi spremni dočekali proljetni dio prvenstva nogometne sezona 2021./2022., članovi Uprave NK Dinama iz Josipova, simpatizeri i neki mještani niti po ovim hladnim zimskim uvjetima nisu mirovali. Zasukali su rukave i po završetku jesenskog dijela sezone postavili su ogradu oko igrališta, zaštitu iza golova, klupe za rezervne igrače i delegata, a ovih dana završavaju i zaštitnu ogradu uz samu svlačionicu.

 – Odmah po završetku jesenskog dijela sezone krenuli smo postavljati ogradu, zaštitu iza golova, klupe za igrače i delegate, a ovih ćemo dana završiti i zaštitnu ogradu ispred svlačionica, sve kako bi konačno svoje domaćinske utakmice na proljeće igrali na vlastitom terenu, jer smo ih do sada igrali na tuđim terenima, zapravo stalno smo bili gosti. Naše će igralište sada biti jedno pravo sportsko zdanje na radost svih nas. Zahvaljujem se svima koji su izdvojili svoje slobodno vrijeme i volonterski sudjelovali u radovima, zahvaljujem se Općini Sopje i načelniku Berislavu Androšu bez kojih od ovog ništa ne bi bilo – istaknuo je predsjednik NK Dinama Dinko Brezec.

Izgradnja svlačionica na igralištu koštala je 835.409,25 kuna, a financirana je sredstvima Općine Sopje i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

(www.icv.hr, adf; foto: D. Brezec)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content