POMOĆ UKRAJINI Virovitičanka Daniela Weiss Bešić putem društvenih mreža uputila apel za pomoć ranjenima i sirotištu s izbjeglicama u Poljskoj

Virovitičanka Daniela Weiss Bešić, članica Međunarodne kršćanske organizacije doktora i stomatologa i vlasnica Fizioteke u Virovitici pozvala je sve kolege i ljude dobre volje putem društvenih mreža da se pridruže akciji pomoći Ukrajini.

– Ponukana strašnom humanitarnom krizom izazvanom ratom u Ukrajini želim u Hrvatskoj organizirati akciju pomoći najugroženijima, ranjenim civilima i djeci siročadi iz ukrajinskih domova.

Odlučila sam pomoći dva projekta. Jedan je zbrinjavanje djece iz sirotišta u kampu u Poljskoj koje organizira moj dragi prijatelj, redatelj Richard Montez koje se tamo našao nakon što je napustio Ukrajinu, gdje je radio predstavu. Druga organizacija je Međunarodno kršćansko udruženje doktora i stomatologa koji upravo djeluju u Ukrajini i u velikim su potrebama.

Inače godinama surađujem s ovom organizacijom, čiji sam član i stojim iza njihovog rada, osobno znam mnoge liječnike koji im vjerno i nesebično služe (od Bosne nadalje) i koji i danas trebaju našu pomoć- rekla je Daniela Weiss Bešić te rekla kako će njena Fizioteka cjelokupni iznos zarade od idućeg tjedna donirati ovim dvjema organizacijama.

-Pozivam kolege fizioterapeute i sve ostale koji osjete poziv da se pridruže ovoj akciji na način koji im najbolje odgovara. Bilo kakva pomoć je više nego dobro došla – napisala je Daniela na svom profilu. 

Prikupljat će se isključivo novčana sredstva, izravnom uplatom na račun Međunarodne kršćanske organizacije doktora i stomatologa te uplatom na račun za sirotište. Za one koji žele znati više i pomoći, Daniela je rekla kako joj se slobodno mogu javiti putem društvenih mreža, gdje je ostavila i kontakt i više podataka o samoj akciji. 

(www.icv.hr, foto: Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content