2. ŽNL ISTOK Uvjerljive pobjede DOŠK-a i Zrinskog: Dinamo s minimalnih 1:0 slavio protiv Mladosti iz Bakića, Munja i Grabić podijelili bodove

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 11. kola 2. ŽNL Istok.

Vodeći Zrinski ostvario je još jednu uvjerljivu pobjedu, ovog puta na gostovanju u Čađavici kod Mladosti 1930.. Gosti su poveli preko Antonia Prpića nakon 20 minuta igre, a do kraja poluvremena je na 0:2 povisio Božo Rivić. U drugom dijelu mreža domaćeg vratara Bartola Pintarića tresla se još četiri puta. Rivić je realizirao kazneni udarac u 52., Prpić je pogodio u 55. za 0:4, Matej Jukić pobrinuo se za peti zgoditak gostiju, dok je konačan rezultat utakmice postavio Dražen Huber u 77. minuti iz novog kaznenog udarca.

S pobjedama je nastavio i DOŠK koji je nova tri boda upisao na domaćem terenu protiv Ćeralija. Golovima Marijana Velića i Tonija Sitara DOŠK je nakon prvih 45 minuta imao prednost od 2:0, Sitar je u 53. povisio na 3:0, no svega četiri minute kasnije Ćeralije se vraćaju u utakmicu golom Tomislava Tunića iz kaznenog udarca. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješio je Ivica Šalković koji je od 72. do 86. minute postigao tri pogotka za konačnih i uvjerljivih 6:1.

Zanimljivu utakmicu u Novoj Šarovki odigrali su Standard i Krčevina. Danijel Benko pobrinuo se za prednost domaće momčadi na poluvremenu, Mario Colarić vratio je susret u egal u 65. minuti, dok je tri boda domaćoj momčadi osigurao Franjo Hudoletnjak tri minute prije kraja. 

Jedan pogodak i tri crvena kartona vidjeli smo u Josipovu gdje je Dinamo dočekao bakićku Mladosti, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Vedran Gabud. Darijo Gracek pocrvenio je u domaćim redovima u 31. minuti, no gosti su igrača više imali svega šest minuta. Hrvoje Kokorić napustio je igru zbog drugog žutog kartona, a iz istog razloga isključen je i Ivan Sraka petnaest minuta prije kraja.

U posljednjem susretu kola Munja i Grabić podijelili su bodove u Velikom Rastovcu. Srećko Jelen zatresao je mrežu u 34. minuti za vodstvo Munje od 1:0, no gosti iz Grabića izjednačili su u 47. preko Matka Filipovića za konačnih 1:1.

tablica

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content