3. HNL SJEVER Remi Papuka i Virovitice u prvom kolu doigravanja: Markotić strijelac u domaćim, a Suvajac u gostujućim redovima

U subotu, 23. travnja počelo je doigravanje u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever. Oba predstavnika Virovitičko–podravske županije igraju u ligi za ostanak. U prvom kolu u Orahovici snage su odmjerili Papuk i Virovitica.

Upravo su ove dvije momčadi igrale sedam dana ranije na Vegeški u posljednjem kolu osnovnog dijela natjecanja kad je Virovitica slavila s visokih 5:0.

Jučerašnji susret bio je pravi derbi, ‘rastrgan’ i bez puno prave igre i prilika. Domaći igrač Marko Markotić u 17. minuti iskoristio je jedan ubačaj i pogreške gostujućih stopera te je svladao Krešimira Tomljanovića dovevši Papuk u prednost od 1:0. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

Ne previše sadržajna igra nastavila se i u drugom dijelu susreta. U 62. minuti u prodoru prema domaćim vratima, vratar Karlo Mahaček spriječio je ‘nepropisno’ svog imenjaka Karla Petrinića. Kako se prekršaj dogodio u kaznenom prostoru, Mahaček je zaradio žuti karton, a sudac Nino Šimatović pokazao je na bijelu točku. Loptu je uzeo Nikola Suvajac i poravnao na 1:1.

Papuk Orahovica – Virovitica 1:1
Igrač utakmice: Nikola Suvajac

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content