Drugi dan 3. Nogometne olimpijade u Gornjem Bazju: Virovitica se ‘okrunila’ naslovom u uzrastu U-11, Filip Blažević najbolji igrač, a Jan Feketija najbolji strijelac turnira

Drugog dana 3. Nogometne olimpijade, koja se u organizaciji Škole nogometa općine Lukač i uz podršku Općine Lukač održava na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, igrale su selekcije U-11.

Osam ekipa bilo je podijeljeno u dvije skupine po četiri. U skupini A igrali su Daruvar I, Virovitica II, Škola nogometa Graničar Bušetina i No Limit TVIN, dok su u skupini B igrali Daruvar II, Virovitica I, Škola nogometa općine Lukač i milanovački Sokol.

Vruće i sparno vrijeme nije bilo prepreka za niz lijepih poteza budućih nogometnih zvijezda.
Poluzavršnicu su izborili Daruvar I, Škola nogometa Graničar Bušetina, Virovitica I i Škola nogometa općine Lukač. Za finalni ogled izborili su se Daruvar I i Virovitica I.

IMG_8785-Custom

U susretu za treće mjesto nismo dobili pobjednika, pa su odlučili udarci s bijele točke, a tu su uspješniji bili domaći igrači Škole nogomta općine Lukač. U finalnom ogledu Virovitica I rezultatom 2:1 došla je do pobjede naad Daruvarom I i naslova najbolje momčadi turnira.

Najbolji strijelac turnira bio je Jan Feketija, a najbolji igrač Filip Blažević, obojica iz ekipe Virovitica I, dok je za najboljeg vratara proglašen Marijan Vuk iz ekipe Daruvar I.

IMG_8891-Custom

U igrama pucanja penala najbolji su bili Matej Majdak, Marko Vrbanek i Miha Bartoš iz ekipe Daruvar I, a u tehnici Matko Marić i Mihael Mihalik također iz ekipe Daruvar I. U preciznosti nabolji dvojac bio je Filip Blažević i Lovro Markotić iz ekipe Virovitica I.

Pehare i medalje najboljim ekipama i pojedincima podijelili su treneri Škole nogometa općine Lukač, Zoran Vajagić i Marko Puškarić.

Ovogodišnja Nogometna olimpijada završava u nedjelju, 26. lipnja, kada nastupaju ekipe u uzrastu U-7.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content