Najbolji hrvatski tamburaši razgalili srca Motičana, ali i mještana niza drugih gradova i mjesta u sklopu Dana općine

Još jednom se po tko zna koji put pokazalo da s punim pravom nose naziv Najbolji hrvatski tamburaši jer su doista najbolji. Legendarni Stanko Šarić i ekipa nastupili su u sklopu Dana općine u Donjoj Motičini pod punim velikim šatorom pokraj nogometnog igrališta NK Motičina te razgalili srca Donjomotičana, ali i mještana niza drugih gradova i mjesta jer s popularnim ”Dukatima” u glas su pjevali Čačinčani, Orahovčani, Našičani, Feričančani i mnogi drugi.

– Presretni smo što smo tamo gdje nam je najljepše, na pozornici pred publikom. Stalno smo negdje, evo svirali smo u Virovitičko-podravskoj, sada smo u Osječko-Baranjskoj županiji i putujemo dalje po Lijepoj Našoj. Važno je da sviramo, da se družimo s našom najdražom publikom koja i dalje uživa u našoj glazbi. Pripremamo i nešto novo, no o tome ćemo pričati kada za to dođe vrijeme – rekao je u kratkoj pauzi između dionica sviranja Stanko Šarić.

Motičina je živnula, u samo dvije večeri, prvo uz Zlatne strune, a posebno uz Najbolje hrvatske tamburaše, mjesto je bilo puno.

– Prelijepo je to vidjeti kada je mjesto puno, ljudi nasmijani i dobro se provode. U ovoj večer uz Najbolje hrvatske tamburaše počastili smo naše sumještane i goste voletinom s ražnja što je planulo i doista je ovogodišnji Dan općine prošao u najboljem svjetlu– rekao je načelnik općine Donja Motičina Željko Kovačević.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content