Čestitka predsjednika ŽO HDZ-a Igora Androvića u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Igor Andrović stanovnicima Virovitičko-podravske županije uputio je sljedeću čestitku:

– Ovo su dani ponosa, kada se s osobitim poštovanjem sjećamo veličanstvene pobjede hrvatskog naroda u Vojno redarstvenoj operaciji Oluja. Tom briljantnom pobjedom, oslobodili smo okupirana hrvatska područja i potvrdili samostalnost i suverenost jedine nam Domovine. Ponosni smo na te dane, kada slavimo veliku pobjedu, ali i kada se klanjamo našim poginulim hrvatskim vitezovima koji položiše svoje živote na oltar Domovine. Bez njih ne bi bilo suverene i samostalne Hrvatske. Svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije, članovima i simpatizerima Hrvatske demokratske zajednice, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content