Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja čestita vam Opći sindikat MUP-a RH

Htjeli su je osvojiti, okupirati, zatrti i poniziti… kasnije, iskriviti i krivotvoriti povijest – činjenice, razvijali su neopisivu mržnju i gnjev protiv svega s hrvatskim predznakom.

Međutim, kako nas povijest uči – vojno-redarstvene operacije epskog učinka, nevjerojatne munjevitosti i učinkovitosti ostaju zapisane vječno – ekranizirane, napisane, fotografirane, prepričane. Povijest je temelj odgoja naše djece – odgoja koji se temelji na slobodi, na poruci da se nikada ne mrzi – poruci da se uvijek bude na oprezu.

Da bi danas našu djecu odgajali u tim okvirima – malobrojni pravi i hrabri ljudi, kao nositelji ponosa i domoljubnog zanosa, poveli su naše vojnike i policajce u tu ljetnu zoru – poveli su ih u upisivanje svojeg imena u vječnu stijenu Velebita. Njihova energija, snaga i odlučnost ostaju zauvijek zapisani u modernoj povijesti Hrvatske, a na nama koji dolazimo ostaje dužnost i obveza da nikada ne dozvolimo da se povijest iskrivi.

tomislav teri 2022

Našim poginulim i preminulim braniteljima, neka je vječna slava i hvala! Poglavito malobrojnim dragovoljcima, kao i svim veteranima VRO “Oluja” kao i čitavog trajanja Domovinskog rata – bez obzira na dnevno-političke manipulacije – poručujemo da Vašu žrtvu nećemo zaboraviti nikada, te Vam se ovim putem zahvaljujemo što ste nas učinili ponosnima.

Sretan Vam Dan Branitelja i dan Domovinske zahvalnosti.

Predsjednik sindikata

Tomislav Teri

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content