S ciljem stvaranja još boljeg gospodarskog okruženja potpisan Sporazum o međusobnoj poslovnoj suradnji Virovitičko-podravske županije i HGK – Županijske komore Virovitica

S ciljem da suradnja bude još bolja, Virovitičko-podravska županija i HGK – Županijska komora Virovitica, potpisale su Sporazum o međusobnoj poslovnoj suradnji. Sporazum je potpisao virovitičko-podravski župan Igor Andrović i predsjednik HGK-a Luka Burilović, odnosno predsjednik HGK ŽK Virovitica Zlatko Pleša. Njime se utvrđuje razmjena informacija, sudjelovanje i organizacija stručnih skupova. Pritom će se intenzivirati donošenje odluka u cilju poticanja bržeg i održivog razvoja gospodarstva, suradnje na području održive i energetske politike, zaštite okoliša, povećanje i poboljšavanje standarda stanovnika VPŽ i šire. Sve to uključivat će i zajedničku promociju Virovitičko-podravske županije i HGK Županijske komore Virovitica, njenih gospodarskih subjekata, kako na sajmovima i izložbama u Virovitičko-podravskoj, ali i diljem Hrvatske.

– S HGK Županijskom komorom Virovitica i prije smo imali odličnu suradnju, no želimo da ona bude još bolja i intenzivnija. Svima nama cilj je stvaranje još boljeg gospodarskog okruženja ne samo na području Virovitičko-podravske županije već i cijele Hrvatske, a u toj priči, neizostavno važnu ulogu ima HGK – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content