3. ŽNL Omladinac i ŠN Graničar Bušetina na gostovanju u Otrovancu i Bačevcu: Miholjac s vodeće pozicije na svom terenu dočekuje Orešac

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice petog kola u trećim županijskim nogometnim ligama.

3. ŽNL ZAPAD

Omladinac i ŠN Graničar Bušetina ‘odvojili’ su se na vrhu ljestvice s 10, odnosno 9 bodova, a obje momčadi ovog vikenda očekuju susreti na gostujućem terenu. Omladinac će se zaputiti u Otovanec gdje će ih u nedjelju, 2. listopada od 10 sati ugostiti istoimeni domaćin, dok će ŠN Graničar Bušetina u subotu, 1. listopada u 16 sati gostovati u Bačevcu kod Brane. Za Branu u ovom kolu neće nastupiti Danijel Miota, za Bušetinu 1947. Ante Hruza, a za Otrovanec Marko Bugarinović.

Priključak vrhu u međusobnom će dvoboju tražiti Bušetina 1947. i Sloga, dok će Stara Brezovica na svom terenu, bez suspendiranog Josipa Brođanca, tražiti bodove protiv Kladara. Obje utakmice igraju se danas (subota) od 16 sati.

Parovi 5. kola: Stara Brezovica – Kladare, Bušetina 1947. – Sloga Dugo Selo, Brana Bačevac – ŠN Graničar Bušetina, Otrovanec – Omladinac Korija

Tablica 3. ZNL Zapad 3
3. ŽNL ISTOK

U današnjoj (subota) utakmici četvrtu pobjedu u nizu tražit će vodeći Miholjac, a ugostit će nogometaše Orešca koji su u dosadašnjem dijelu sezone upisali četiri boda te su trenutno na 4. mjestu ligaške ljestvice. Utakmica je na rasporedu u 16 sati.

U preostalom susretu Slavonac će u Novakima dočekati drugoplasiranu Vašku, a za domaću momčad u ovom susretu neće moći igrati suspendirani Franjo Brekalo. Dvoboj se igra u nedjelju, 2. listopada od 10 sati.

Parovi 5. kola: Miholjac – Orešac, Slavonac Novaki – Vaška

Tablica 3. ZNL Istok 3

(www.icv.hr, mra, foto: facebook, NK Miholjac)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content