Čestitka virovitičko-podravskog župana Igora Androvića u povodu Svjetskog dana učitelja

U povodu Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 5. listopada, župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, uputio je čestitku svim učiteljima.

“Poštovani odgojitelji, učitelji, nastavnici, odgajatelji i stručni suradnici, u ime Virovitičko-podravske županije i svoje osobno, želim vam uputiti najsrdačnije čestitke povodom vašeg Dana. Hvala vam na svemu onome što činite za našu djecu, jer vi ste danas, kao i kroz godine iza nas, čuvari naše stoljetne tradicije, putokaz budućnosti našoj djeci. Vi ste bili oni koji ste nas učili brojkama i prvim slovima. Učili ste nas pisanju prvih rečenica. Uz naše obitelji, učili ste nas kako napisati, ali i razumjeti što znači, “oprosti”, “hvala”, “izvoli” i “molim”.

Vi dragi učitelji, davali ste nam svoju ljubav i pažnju, bili ste naš putokaz kako sa stečenim znanjem ponosno predstavljali i naše općine i gradove i Virovitičko-podravsku županiju, te naposljetku našu domovinu Hrvatsku. Danas, kada je vaš dan, želim vam mnogo uspjeha u budućnosti, uz želju da i nadalje, jednako dobro kao i do sada, odgajate generacije mladih i uspješnih ljudi. Hvala vam, jer vaša nezamjenjiva zadaća je zalog naše budućnosti.”

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content