Prošlog tjedna najveće prekoračenje brzine ponovno u Čađavačkom Lugu, najviše napuhao muškarac iz Kapinaca

Policijski službenici su tijekom proteklog tjedna u nadzoru prometa utvrdili 231 prekršaj, od kojih 28 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja te 64 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

– Najveća brzina kretanja vozila je utvrđena u četvrtak u 23,25 sati na D-34 u Čađavačkom Lugu, a na dionici državne ceste u naselju na kojoj je ograničenje brzine kretanja vozila 70 km/h je vozač osobnog automobila registarskih oznaka Slovenije upravljao brzinom od 113 km/h.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,95 g/kg je utvrđena kod vozača bicikla starosti 51 godinu koji je upravljao vozilom u srijedu u 18,40 sati u Kapincima.

Tijekom proteklog tjedana su sukladno odredbama čl. 134. Prekršajnog zakona uhićena 2 vozača, od kojih jedan zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i jedan zbog upravljanja neregistriranim i neosiguranim vozilom pod utjecajem alkohola prije stjecanja prava na upravljanje – stoji u policijskom priopćenju.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content