TRANSFER ZONA Matijašević u Dugo Selo Lukačko doveo iskusne Ilijaševića, Kindlera i Perkovića

Četvrtoplasirana momčad 3. županijske nogometne lige Zapad, Sloga iz Dugog Sela Lukačkog, danas (subota) će na domaćem travnjaku, ‘bogatija’ za tri igrača u svom sastavu, ugostiti Otrovanec.

Domaći navijači tako će u susretu, koji je na rasporedu u 16 sati, moći vidjeti nove, iskusne igrače u dresu omiljenog im kluba: Antonija Ilijaševića, Danijela Kindlera i Davora Perkovića koji su sredinom tjedna potpisali za momčad Aleksandra Matijaševića.

Antonio Ilijašević (35) u svojoj igračkoj karijeri nastupio je za nekoliko klubova s virovitičkog područja: TVIN, Sokol iz Milanovca i Rezovac u kojem je proveo najviše vremena. Seniorsku karijeru završio je krajem 2019. godine, a od tada je nastupao u veteranskim selekcijama Rezovca i No Limit TVIN-a iz kojeg dolazi u Slogu.

Bez seniorskog nogometa očito ‘ne može’ ni vratar Danijel Kindler (41), koji je, prije nego je zaigrao u veteranskoj ligi, nosio dresove Omladinca iz Korije, Rezovca i Virovitice, a jedna od najuspješnijih sezona bila mu je 2010./11. kada je s Rezovčanima osvojio naslov prvaka 1. ŽNL. 

Davor Perković (29), kojeg mnogi pamte po odličnim predstavama u dresu Virovitice, koju je svojevremeno vodio Elvis Vinak, vraća se nogometu nakon dvije godine. Perkovića, koji je u svojoj karijeri još nosio dresove Suhopolja, Turanovca, Rezovca i Slavena iz Detkovca, s travnjaka su udaljile brojne ozljede koljena. Ako bude u ‘punom pogonu’, sigurno će biti od velike koristi Matijaševićevoj momčadi u borbi za ovosezonski naslov 3. ŽNL.

Podsjetimo, Sloga je na četvrtom mjestu s osvojenih 7 bodova, a za vodećim Omladincem zaostaje 6 bodova. Iz kluba najavljuju još nekoliko igračkih prinova…

(www.icv.hr, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content