Započeo Dječji tjedan u Našicama: Gradonačelnik Kašuba ugostio članove Dječjeg foruma

Danas (utorak) je u Gradu Našicama gradonačelnik Krešimir Kašuba, u povodu obilježavanja Dječjeg tjedna, ugostio članove Dječjeg foruma.

Gradonačelnik je saslušao želje mališana, među kojima se našlo više igrališta, fontanu kod škole i još jednu u gradu, igralište, bazene te semafor u Martinu, nove tvornice, sportski centar i niz toga.

Gradonačelnik je pozdravio njihove želje te ih pozvao da i dalje promatraju, uviđaju i kreiraju promjene koje žele u svom gradu, jer, naglasio je da su oni naša budućnost.

IMG 20221004 WA0002

– Tradicionalan i lijep prijem naših najmlađih kojima sam danas čestitao Dječji tjedan. Oni su izuzetno važni u našoj zajednici i bitno nam je njihovo razmišljanje, odnosno način na koji oni vide naš grad. I danas smo se nasmijali, baš kao i prošle godine, kad su najveća želja bili bazeni. Vodit ćemo se riječima volonterke DND da kada se nešto redovito ponavlja sigurno će se realizirati – rekao je gradonačelnik.

Djeca su se upoznala s radom gradonačelnika, Gradskog vijeća i prostorom Gradske uprave kako bi na prigodan način naučila nešto više. Uz učenike prijemu su prisustvovale predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić i članice te učiteljica Ružica Belunjak, voditeljica Dječjeg foruma.

IMG 20221004 WA0001

– Ovaj dan je u potpunosti posvećen djeci, nakon prijema kod gradonačelnika Krešimira Kašube idemo za Osijek u HNK, a prije toga smo darivali djecu na Odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Našice uručivši im slatkiše, igračke i voće Hvala gradonačelniku i Gradskoj upravi na lijepoj dobrodošlici i održavanju tradicionalnog prijema – rekla je Darija Vlajnić.

(www.icv.hr, eš; foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content