EHF EUROPSKA LIGA Našički NEXE u austrijskom Hardu želi nastaviti pobjednički niz

Četvrtim kolom danas (utorak) se nastavlja natjecanje u grupnoj fazi EHF Europa lige. Našički NEXE gostuje kod momčadi Alpla u austrijskom Hardu.

U dosadašnjem dijelu u skupini C NEXE je zabilježio tri pobjede, dok je austrijska momčad Alpla pretrpjela tri poraza. Izgubili su u Lisabonu od Sportinga 31:30 i u Španjolskoj od Fraikin Granollersa 38:28 te na svom terenu od danskog Skjerna 32:27. Shodno tome Našičani bi trebali biti favoriti u ovom ogledu.

– Znamo da nas čeka teška utakmica i svjesni smo da će ekipa Alpla Hard protiv nas tražiti prve bodove. S druge strane, htjeli bismo nastaviti tamo gdje smo stali, ali to je puno lakše reći nego učiniti na terenu i zato protiv Harda u utorak navečer u 60 minuta neće biti nimalo lako. Riječ je o ekipi koja je u Lisabonu odigrala jako, jako dobro protiv Sportinga i nesretno izgubila od Skjerna, tako da ćemo morati biti maksimalno spremni ako želimo nastaviti ovaj pobjednički niz što nam je velika želja- u najavi utakmice izjavio je trener NEXE-a Branko Tamše.

Za Alplu igraju dva Hrvata te po jedan igrač Litve, Njemačke te Bosne i Hercegovine, dok su svi ostali igrači Austrijanci. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Sporthalle an See u Hardu u 20:45 sati, a moći će se gledati na kanalu Arena Sport 1.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content