Hrvatska rukometna reprezentacija doputovala na poprište Svjetskog prvenstva – u švedski Jönköping

Tijekom srijede, 11. siječnja, hrvatska seniorska muška rukometna reprezentacija bila je na putu. Avionom je putovala od Zagreba preko Kopenhagena, a zatim i Göteborga. Nakon toga slijedilo je dvosatno putovanje autobusom do Jönköpinga, gdje će “Kauboji” u Husqvarna Garden Areni igrati susrete skupine G Svjetskog prvenstva za rukometaše.

Prvi dojmovi o domaćinu ovog Svjetskog prvenstva su odlični jer su igrače odmah po dolasku dočekale sve ključne informacije, pa čak i akreditacije.

Već po dolasku u večernjim satima održan je prvi trening, a do prve utakmice s Egiptom planiran je još jedan trening na samom poprištu Svjetskog prvenstva.

-Još se malo osjeća umor od dugog putovanja. Kroz prvi trening ćemo malo “izbaciti umor iz nogu”. Domaćini su nas odlično dočekali. Već na početku nas očekuje zahtjevna utakmica, ali mislim da dobrom obranom možemo doći do uspjeha. Prema najavama trebali bi doći brojni naši navijači i uvjeren sam da uz njihovu podršku možemo doći do pobjede nad Egiptom – optimističan je jedan od najiskusnijih hrvatskih reprezentativaca Jakov Gojun.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content