Skupština Kuglačkog saveza Virovitičko-podravske županije: Anđelki Ćorić uručena plaketa za 45 godina aktivnog kuglanja

U prostorijama Sportskih saveza i klubova u Virovitici održana je redovna izvještajna skupština Kuglačkog saveza Virovitičko-podravske županije.

Predsjednik Saveza Stipan Gojević-Zrnić podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće. U izvješću o radu osvrnuo se na aktivnost klubova u protekloj sezoni. Kuglači TVIN-a bili su uspješni u 2. ligi Istok, a kuglačice Slobode TVIN-a i Pitomače natjecale su se u 2. ligi Sjever, pri čemu je Anđela Ćorić bila druga kuglačica lige. U 3. ligi zona Osijek natjecala su se tri kluba: Pitomača, HVIDRA iz Virovitice i Orahovica, a Ivica Uremović iz Pitomače bio je drugi kuglač lige.

Kuglačice Slobode TVIN-a osvojile su Kup regije Istok. Na pojedinačnom i parovnom prvenstvu Virovitičko-podravske županije prvo mjesto osvojio je Valentino Grivić, odnosno par Valentino Grivić i Siniša Ljubomiroski, svi kuglači TVIN-a.

Tom prigodom prezentirani su plan rada i financijski plan za ovu godinu, pri čemu je naglasak stavljen na poboljšanju uvjeta te privlačenju mladih u kuglački sport.

Na kraju skupštine predsjednik Saveza Stipan Gojević-Zrnić uručio je Anđelki Ćorić plaketu za 45 godina aktivnog kuglanja. 

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content