Socca Europsko prvenstvo: Hrvatska deklasirala malonogometaše Luksemburga, Kovačevi izabranici danas igraju protiv Bugarske

Hrvatska reprezentacija u drugom kolu skupine C na Socca EP u malom nogometu ostvarila je visoku pobjedu od čak 18:0 nad slabašnim Luksemburgom. Izabranici Dine Kovača ozbiljno su shvatili ovu utakmicu te su visokom pobjedom potvrdili svoju kvalitetu i poziciju favorita u skupini.

Šest pogodaka za Hrvatsku postigao je Duje Medak, pet Ante Kovačević, četiri Edi Ljubas, te po jednog Borna Vidićek, Ivan Jelić te Luka Gajski.

– Dogovor je bio da shvatimo Luksemburg maksimalno ozbiljno i tako smo pristupili utakmici. Vidi se i po rezultatu da smo svi dali sto posto od sebe i da nismo odustajali. Znamo i sami da je Bugarska vjerojatno i najjači protivnik u skupini, čekamo ih spremni, na isti način kao i danas, samo s jednim ciljem, a to je pobjeda- rekao je reprezentativac Hrvatske Edi Ljubas.

Danas na EuroCupu hrvatsku reprezentaciju očekuje posljednji ogled grupne faze natjecanja protiv Bugarske, koja također ima dvije pobjede u skupini. Dvoboj je na rasporedu u 14 sati po hrvatskom vremenu, a prijenos možete gledati na SportKlubu 4 i na MaxSportu 1.

1. kolo
Bugarska – Luksemburg 9:1
Hrvatska – Španjolska 7:0
2. kolo
Španjolska – Bugarska 0:1
Hrvatska – Luksemburg 18:0
3. kolo
Luksemburg – Španjolska | 10. 5. u 13:00h
Hrvatska – Bugarska | 10. 5. u 14:00h

(www.icv.hr, meteoraprodukcija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content