2. HRL SJEVER Virovitičanke gostuju u Osijeku, a Pitomača u “Gradu baroka”

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 14. kola 2. HRL Sjever.

OLIMPIJA OSIJEK – 1234 VIROVITICA

Nakon neugodnog poraza od Đurđevca, pred rukometašicama 1234 Virovitice novo je gostovanje, još jedno u Osijeku. Sutra (subota) će ih tako u ŠD Zrinjevac ugostiti Olimpija.

Olimpija je u dosadašnjem dijelu sezone upisala sedam pobjeda te su trenutno na petom mjestu prvenstvene ljestvice, dok su “lavice” nakon prošlog kola pale na treće mjesto. 

I jedna i druga ekipa u ovom će dvoboju tražiti povratak na pobjedničke staze, budući da je i Olimpija u 13. kolu poražena. Bolja od njih bila je posljednjeplasirana ligaška ekipa, Multinorm iz Cerne.

Susret je na rasporedu u 18 sati.

KOKA 2 – PITOMAČA

U prva dva kola nastavka natjecanja u 2. hrvatskoj ligi Sjever rukometašice Pitomače, remijem u Cerni i domaćom pobjedom nad Brodom, osvojile su tri boda.

U 14. kolu gostuju u Varaždinu, kod druge ekipe prvoligaša Koke. Mlade Varaždinke odlično su krenule u drugi dio ligaškog natjecanja. Pobijedile su druge ekipe Zrinskog i Podravke i sigurno će u susretu s Pitomačom nastojati nastaviti pobjednički niz.

Pitomačanke tako, ako žele doći do bodova, moraju odigrati odlično. Utakmica se igra u nedjelju 26. veljače u 14 sati u varaždinskoj sportskoj dvorani Graberje.

(www.icv.hr, mra, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content