Godišnja izvještajna skupština Konjičkog kluba Virovitica: I ove se godine nastavlja lijepa tradicija – održavanje Konjičkog maratona “Josip Blažević – Joza”

U društvenom domu u virovitičkom prigradskom naselju Golo Brdo u subotu, 25. veljače održana je redovna godišnja izvještajna skupština Konjičkog kluba Virovitica.

Uz članove kluba na skupštini su, kao gosti, nazočili pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica, predsjednik UDVDR RH – Podružnice Virovitičko–podravske županije Vlado Paurić, predstavnici mjesnih odbora Golo Brdo i Podgorje te predstavnici udruga uzgajivača konja: Udruge Slavonskih uzgajivača hladnokrvnih konja iz Čađavice, Konjogojske udruge Vrbovec i Udruge Potkalnički konjari iz Svetog Petra Orehovca.

Izvješće o radu podnio je predsjednik Konjičkog kluba Virovitica Marijan Žeravica. Klub je sudjelovao u nizu manifestacija, a izuzetno je ponosan na organizaciju Virovitičkog konjičkog maratona “Josip Blažević – Joza”, koji se uz podršku Grada, mjesnih odbora na području grada Virovitice i brojnih braniteljskih udruga organizira na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Spomenutim konjičkim maratonom čuva se uspomena na Domovinski rat.

IMG_7140-Custom

Financijsko izvješće podnijela je Hana Žeravica. Uz dosta osobnog rada i financijske participacije, klub ima najveću podršku u Gradu Virovitici te donacijama gradskih tvrtki. Izvješća su usvojena jednoglasno.

U planu rada za ovu godinu ponovno je najznačajnija organizacija Virovitičkog konjičkog maratona “Josip Blažević – Joza” te sudjelovanje na brojnim manifestacijama.

Na kraju su rad skupštine pozdravili predstavnici gostujućih konjogojskih udruga i predsjednik UDVDR RH – Podružnice VPŽ Vlado Paurić.

IMG_7161-Custom

Na kraju je sve pozdravio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica.

-Grad Virovitica pomaže rad svih udruga na svom području. Izuzetno sam ponosan što je na listi i Konjički klub Virovitica koji, uz brigu o uzgoju konja, sudjeluje u brojnim konjičkim, ali i drugim manifestacijama. Tu posebno mjesto ima i naš gradski konjički maraton “Josip Blažević – Joza”, koji je postao lijepa tradicija – naglasio je Alen Bjelica.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content