Ovogodišnji 26. Viroexpo oborio rekord: U tri dana posjetilo ga više od 33.000 posjetitelja

Oni koji su ga posjetili, kažu da je 26. Viroexpo vizualno bio najljepši. Organizatori su podcrtali kako je desetak dana prije početka, sav izlagački prostor bio rasprodan, a u ponedjeljak je stigao još jedan podatak -ovogodišnji sajam, koji je otvorio predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, oborio je sve rekorde po posjećenosti.

Statistika kaže kako je 26. Viroexpo, u tri dana posjetilo više od 33.000 posjetitelja. Do sada rekordni 24. Viroexpo iz 2019. godine, zabilježio je 31.700 posjeta.

– Hvala svim izlagačima, hvala svim posjetiteljima. U ova tri dana vidjeli smo puno zadovoljnih lica, i izlagača i posjetitelja i to nam je, u ime svih organizatora, najveća nagrada – naglasio je predsjednik Organizacijskog odbora 26. Viroexpa, virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Direktor Viroexpa Bojan Mijok, nije skidao osmjeh s lica, danima je primao čestitke i pohvale.

– Nikad nije bilo toliko posjetitelja kao ove godine, no potrudili smo se za sve to. Mnoštvo raznovrsnih izlagača, kvalitetnih stručnih predavanja, raznovrsnih događanja, generiralo je rekordne pokazatelje. Uvijek je lijepo kad se trud isplati. Zahvalni smo svima na dolasku i izlagačima i posjetiteljima, a mi smo se već danas počeli okretati idućoj godini i 27. Viroexpu, jer uvijek želimo da onaj idući bude još bolji – kazao je direktor Viroexpa Bojan Mijok.

Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su bili: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. BiH je Zemlju partner sajma, a Županija partner Viroexpa 2023 je Ličko-senjska županija. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Sponzor partner su Hrvatske šume.

(vpz.hr, Foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content