TRANSFER ZONA Iskusni Lach i Lončar pojačali Sokol i Dinamo, Pakšec povratnik u Lukač, Voćin potpisao pet igrača

Jučer (četvrtak) smo pisali o izlaznim i ulaznim transferima u četvrtoligašu Suhopolju, a danas ćemo spomenuti još nekoliko zanimljivih ‘rošada’ u klubovima s područja Virovitičko-podravske županije.

Još jedan četvrtoligaš, onaj iz Voćina, ostvario je ovog tjedna pet ulaznih transfera. Iz Ćeralija su na Livadak pristigli Roko Perić (32), Mateo Gusić (18), Božidar Petrić (17), i Danijel Jozić (39). Mario Jozić (25) zasad je najzvučnije ime zimskog prijelaznog roka u Voćinu. Nogometaš koji se odlično snalazi i na ‘parketu’, dolazi iz redova županijskog prvoligaša Crnca, a u dosadašnjoj karijeri još je nosio dresove Slatine, Ćeralija, Mladosti 1930. iz Čađavice i Suhopolja.

Silvijo Buzuk (23), o čijem smo transferu iz Kalinovca u Rezovac pisali ranije, sada je i službeno registriran u županijskom prvoligašu s Laništa, u koji je ove zime ‘sletio’ i Ronald Jagica (20). Klub je napustio Stjepan Iharoš, koji će karijeru nastaviti u četvrtoligašu Suhopolju, kao i Ivan Pilinger (20), koji je otišao u Koprivničko-križevačku županiju i ovog će proljeća nositi dres četvrtoligaša Mladosti iz Kloštra Podravskog.

Vlatko Lach jedno je od najzvučnijih imena ovog prijelaznog roka. Polivalentan 31-godišnji nogometaš u dosadašnjoj je karijeri igrao u TVIN-u, Virovitici, Suhopolju, SC Wachenrothu, Thungfeldu 1930, TSV 1863 Schlusselfeldu, Rezovcu, Lukaču 05, Zdenki 91 iz Velikih Zdenaca, Croatiji Grossmehring, Bratstvu iz Gornjeg Bazja i Borovi. Lach će se ovog proljeća okušati u dresu jesenskog viceprvaka 2. ŽNL Zapad, Sokolu iz Milanovca, u koji dolazi iz redova četvrtoligaša Suhopolja. S druge strane, Ante Mikulić iz Milanovca je ‘preselio’ u Suhopolje, na stadion Park.

Županijskog prvoligaša Dinamo iz Kapela Dvora pojačao je iskusni Luka Lončar (31). Lončar je dosad nosio dresove Virovitice, Turanovca, Suhopolja i Bratstva iz Gornjeg Bazja, a u Dinamo je došao iz redova ‘Grofova’. Iz Dinama je otišao Hrvoje Đurašević (31), koji će u proljetnom dijelu sezone nositi dres županijskog trećeligaša Sloge iz Dugog Sela Lukačkog.

Domagoj Pakšec (24) povratnik je u redove jesenskog viceprvaka 1. ŽNL, Lukač 05, iz kojeg je prošlog ljeta otišao u Mladost iz Vukosavljevice. Uz ova dva kluba još je igrao u Slogi iz Dugog Sela Lukačkog, Suhopolju, Dravi iz Terezinog Polja i Rezovcu. U Lukaču je zasad zabilježen i jedan odlazak, odlični Filip Škaro (29) pojačao je četvrtoligaša Mladost iz Kloštra Podravskog.

Iskusni Ivan Rastovski (34), jedan od glavnih ‘kotačića’ županijskog drugoligaša Podravca iz Dinjevca, karijeru će nastaviti u Bušpanu iz Kozarevca.

Zimski prijelazni rok za nogometaše amatere, podsjetimo, završava 28. veljače.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content