VIROEXPO 2023. LAG Virovitica održao zanimljivu radionicu “Izrada Lokalne razvojne strategije LAG-a “Virovitički prsten” za razdoblje 2023. – 2027.”

U sklopu ovogodišnjeg, 26. Viroexpa, LAG “Virovitički prsten” održao je zanimljivu radionicu “Izrada Lokalne razvojne strategije LAG-a “Virovitički prsten” za razdoblje 2023. – 2027.”

– U sklopu radionice dali smo informaciju što će se moći financirati u narednom programskom razdoblju i koje će to biti nove intervencije, odnosno projekti koje će LAG financirati u novom razdoblju, a to su, između ostalog, raspisivanje novih natječaja i odobravanje projekata s našeg područja. Sve će to u konačnici rezultirati izradom nove lokalne razvojne strategije u sklopu koje će biti definirane intervencije koje ćemo financirati u novom razdoblju, a što će znatno unaprijediti kvalitetu rada Lokalne akcijske grupe “Virovitički prsten” – rekla nam je voditeljica radionice i predsjednica LAG-a “Virovitički prsten” Sanja Stubičar.

Uz nju, predavači su još bili i Bojana Markotić Krstinić, glavna tajnica LEADER mreže Hrvatske, te Amalka Vukelić koja je tom prigodom govorila o biološkom uzgoju u poljoprivrednoj proizvodnji.

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content