Grad Virovitica od ponedjeljka počinje s isplatom uskrsnica za umirovljenike: Doznajte raspored

Grad Virovitica u ponedjeljak (27. ožujka) počinje s isplatom uskrsnica za umirovljenike. Uskrsnicu u vrijednosti od 30,00 eura (226,04 kuna) Grad će isplatiti svim umirovljenicima koji imaju prebivalište na području grada Virovitice i čija su ukupna primanja od mirovine niža od 310,00 eura (2.335,69 kuna), a prema podacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Također, uskrsnicu će dobiti i korisnici nacionalne mirovine za starije osobe.

Isplata će se vršiti od 27. ožujka do 3. travnja na Gradskoj blagajni, Trg kralja Zvonimira 1, svakog radnog dana od 8 do 13 sati, prema početnom slovu prezimena i dolje navedenom rasporedu.

Raspored podjele prigodnog dara umirovljenicima:

Prezimena A-Đ u ponedjeljak 27.3.
Prezimena E-J u utorak 28.3.
Prezimena K-LJ u srijedu 29.3.
Prezimena M-O u četvrtak 30.3.
Prezimena P-T u petak 31.3.
Prezimena U-Ž ponedjeljak 3.4.

Potrebno je ponijeti uvjerenje o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice, dokaz o visini imovine – zadnji odrezak od mirovine, potvrda poslovne banke u kojoj primaju mirovinu ili potvrda o visini mirovine izdana od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje iz kojih je vidljiv iznos mirovinskih primanja.

Ukoliko netko nije u mogućnosti sam podignuti novac, tada osoba koja podiže novac, uz vlastitu osobnu, treba ponijeti i osobnu iskaznicu korisnika koji ima pravo na uskrsnicu, kao i dokaz o visini mirovine.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content