Na relacijama HŽPP-a voze dječji uskrsni vlakovi Zeko-express: Na veselo putovanje od Osijeka do Belog Manastira krenuli i veliki i mali

Hrvatski željeznički prijevoz priredio je ove godine za svoje putnike veselo putovanje Zeko-expressom. U Slavoniji je vožnja uskrsnim vlakom organizirana na relaciji Osijek-Beli Manastir i Vinkovci-Tovarnik, a Zeko express vozi još jedino na relaciji Slavonski Brod- Nova Kapela- Batrena.

Vožnje na tim relacijama predviđene su u subotu, 8. travnja, a cijena karte iznosi 6 eura za dijete i 4,65 eura za odraslu osobu.

Prošle subote brojni Osječani, veliki i mali krenuli su iz Osijeka put Belog Manastira, a među njima bio je i poznati osječki pjevač Igor Delač.

-Put vlakom od Osijeka do Belog Manastira za pamćenje.
Bio sam u ulozi asistenta mom prijatelju Zeki – Mariju Kovačeviću koji je neumorno zabavljao predivne klince i klinceze od 2. do 4. razreda osnovne škole- objavio je na Facebooku Igor.

Na svim relacijama Zeke Expressa s djecom se druže uskrsni zeke koji ih uveseljava prigodnim programom uz zabavne igre i veselu glazbu, a za mališane ima i darova jer zeko dolazi u vlak pun iznenađenja.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content