NORIJADA 2023. Virovitica ispratila još jednu generaciju maturanata: Donosimo djelić atmosfere s ovogodišnje proslave

Maturanti diljem Hrvatske, njih oko 30 tisuća, danas (petak) slave norijadu, zadnji dan njihovog srednjoškolskog obrazovanja. I ove generacije ispratili su razrednici, ravnatelji i profesori koji su im poželjeli sreću u novom poglavlju života.

Šarene majice danas od jutra ‘zaustavljaju’ promet i plijene poglede, maturanti su veseli, zabavljaju se i druže. Veselo, razigrano, maštovito i s puno elana, ali i sjete, bilo je i ove godine na šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića, gdje su se okupili maturanti virovitičkih srednjih škola.

Grad Virovitica i ove im je godine organizirao zabavan program, a ionako već odličnu atmosferu dodatno je brojnim hitovima užarila grupa Jeans. U sklopu programa, uz ples i pjesmu, ICV i Bistro Tricolore pizzama su nagradili najmaštovitije maturantske majice, odnosno one koje su skupile najviše lajkova na natječaju Informativnog centra Virovitica, a objavljene su na facebook stranici 22. svibnja.

Prvo mjesto i 10 pizza, s natpisom “Koža bez hijalurona k’o muški bez testosterona”, osvojili su učenici 4. razreda smjera kozmetičar iz Industrijsko-obrtničke škole Virovitica.

Drugo mjesto i 6 pizza pripalo je učenicima 4. razreda smjera drvodjeljski tehničar dizajner iz Tehničke škole Virovitica na čijim je majicama stajao natpis “I evo nas na kraju, o drvetu svi sve znaju. Neki će diplomirati, a neki u TVIN-u daske sortirati”.

Na trećem mjestu s 4 osvojene pizze, bili su učenici 5. razreda smjera medicinska sestra/tehničar iz Tehničke škole Virovitica s natpisom “Ja vam to ne znam, ja sam tu na praksi”.

Kako je bilo na ovogodišnjoj norijadi i kako su se maturanti veselili što je došao kraj njihovom srednjoškolskom obrazovanju, pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo…

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content