APN danas predstavlja program novih POS stanova u Čačincima

U svrhu informiranja zainteresirane javnosti za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje u Čačincima, danas (utorak) s početkom u 16 sati u Maloj vijećnici Općine Čačinci (Trg kardinala Kuharića 2) održat će se prezentacija Programa društveno poticajne stanogradnje (POS).

Pogodnosti uvjeta Programa POS-a u odnosu na tržišne su prednosti vezane uz kreditnu liniju te prednosti vezane uz cijenu stana po metru kvadratnom, stoga je cilj prezentacije zainteresiranima približiti karakteristike Programa POS-a te koji je put do kupnje stana i useljenja u POS-ove stanove koji se planiraju graditi u središtu Čačinaca, na parceli koju je Općina ustupila APN-u.

Prezentaciju će održati Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) koja provodi Program POS-a te će, uz predstavnike Općine Čačinci, zainteresirane građene i građanke upoznati s uvjetima kupnje stana iz navedenog Programa, kao i s uvjetima Javnog poziva Općine za podnošenje zahtjeva za kupnju stana po Programu društveno poticajne stanogradnje radi utvrđivanja Liste reda prvenstva za kupnju POS-ovih stanova koji je otvoren zaključno do 26. studenog ove godine.

Svi zainteresirani Zahtjev i pripadajuću dokumentaciju mogu pronaći na službenim stranicama Općine Čačinci.

(www.icv.hr, Općina Čačinci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content