OPĆINA SOPJE Potpisan ugovor, uskoro se postavlja ograda oko nogometnog igrališta u Novoj Šarovki

Načelnik općine Sopje Berislav Androš potpisao je ugovor o izvođenju radova postavljanja ograde oko nogometnog igrališta u Novoj Šarovki.

– I za ovaj projekt ostvareno je sufinanciranje, a ovog puta je riječ o Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU. Iznos sufinanciranja je 21.000 eura, a ukupna vrijednost radova ostvarena nakon provedenog natječaja je 32.821,25 eura. Radovi moraju biti završeni ove godine i s time bi, nakon ulaganja u prostorije svlačionica i sale mjesnog doma, bio zaokružen ciklus ulaganja u sportsku i osnovnu infrastrukturu na toj parceli – rekao je načelnik Androš.

NK Standard se dugi niz godina natječe u županijskim ligama, a selekcija veterana redovno sudjeluje na državnim, ali i međunarodnim natjecanjima.

-Obzirom da klub zaista ima goste širokog spektra, odlučili smo odraditi i ovaj projekt kako bi igralište dobilo onu vizuru koju zaslužuje. Osim ograde, postavit će se i nove kućice za zamjenske igrače i delegata, kao i nova zaštitna mreža i dodatni sadržaji. Vjerujem da će ovo biti dobar poticaj za klub koji ove sezone pretendira za naslov prvaka u svojem rangu, odnosno 2. županijskoj nogometnoj ligi skupine Istok – zaključio je načelnik Berislav Androš.

(www.icv.hr, adf)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content