Sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine prekinuta na aktualnom satu: Nastavak 3. studenog

Na saziv predsjednika Tome Tomića, jučer (četvrtak) je u slatinskom Hrvatskom domu održan dio 13. sjednice Gradskog vijeća Grada Slatine.

Na sjednici je nazočilo 14 od 15 vijećnika, kojima se nakon usvajanja Dnevnog reda obratio slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić iznijevši izvješće o radu gradonačelnika i Gradske uprave u razdoblju od 1. siječnja do 30. lipnja 2023. godine.

Sjednica je nastavljena aktualnim satom za koji su pristigla 34 vijećnička pitanja. Kako su pitanja Kluba HDZ-HSLS prva pristigla, njih 21, vijećnici tog Kluba prvi su ih iznosili, a neka su od njih izazvala burne reakcije i dugu raspravu punu prepucavanja.

Odgovore na postavljena pitanja, uz gradonačelnika Denisa Ostrošića i njegovog zamjenika Ilije Nikolića, ponudili su gradski pročelnici Marin Kokorić i Krunoslav Šarabok sa suradnicima, te ravnatelji i direktori gradskih ustanova i tvrtki.

Nakon što su vijećnici Kluba vijećnika HDZ-HSLS iscrpili svoja pitanja, na koja su više-manje dobili kakve-takve odgovore te pošto se sjednica otegla do skoro 3 sata, predsjednik Tomo Tomić prekinuo je rad 13. sjednice i najavio nastavak iste za petak 3. studenog u 17 sati kad će i vijećnici klubova vijećnika SDP-Fokus i Domovinskog pokreta imati priliku dobiti odgovore na pripremljena pitanja za aktualni sat ove sjednice.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content