Iz obiteljskih razloga: Denis Ostrošić podnio ostavku na dužnost slatinskog gradonačelnika!

Slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić je danas (srijeda) na konferenciji za medije podnio  ostavku na dužnost gradonačelnika. Dužnost će do isteka mandata, od sutra (četvrtak) obnašati dosadašnji zamjenik Ilija Nikolić.

– U ponedjeljak sam upoznao dogradonačelnika Iliju Nikolića s detaljima. Razlozi moje ostavke su prije svega zdravstvene, odnosno obiteljske prirode. Zaključio sam da u ovom trenutku više nisam u mogućnosti obavljati ovu dužnost.

Žao mi je što je tako, međutim u razgovoru sa svojom obitelji sam zaključio da, nakon gubitka prve supruge, ja svojoj djeci trebam, te da više ne mogu obavljati svoj posao kao što sam to činio proteklih šest i pol godina.

Zahvaljujem svim građanima Slatine na povjerenju u ova dva mandata, uz preporuku da ubuduće vode brigu o tome da kad izlaze na izbore, a molim ih da iziđu, kad biraju gradonačelnika da izaberu one ljude i onu stranku koje će ga podupirati u Gradskom vijeću.

Ja u proteklih šest i pol godina nisam imao onakvu potporu kakvu bih kao gradonačelnik trebao imati – objasnio je razloge svoje ostavke Denis Ostrošić te dodao kako je na Nikoliću “da sebi posloži ljude na funkcijama u Gradskoj upravi”.

Ilija Nikolić će dužnost gradonačelnika obavljati godinu i pol dana.

– Žao mi je zbog novonastale situacije, ali što je tu je. Prihvaćam ovaj ”vrući krumpir”. Zahvaljujem Denisu Ostrošiću na svemu što je napravio u ove dvije godine našeg mandata, kao i četiri godine ranije.

Od sutra ja ću nastaviti dalje s projektima koji su započeti i sve će dalje ići normalno, Grad će funkcionirati. Što se tiče suradnje s vijećnicima stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću, razgovarat ću sa svima i spreman sam na suradnju.

Ako ne bude išlo moja stranka je spremna za izbore. Na prvom mjestu nam treba biti dobrobit Slatine, a ne stranački ili osobni interesi, za što ću se zalagati – rekao je “novi”  slatinski gradonačelnik Ilija Nikolić te napomenuo da će svi započeti projekti biti nastavljeni.

(www.icv.hr, adf)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content