Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Našica Krešimira Kašube

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba uputio je čestitku svim stanovnicima grada Našica u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana.

-U ime Grada Našica i osobno želim vam čestit i blagoslovljen Božić te puno uspjeha, zdravlja i zadovoljstva u 2024. godini koja je pred nama.

Od srca vam zahvaljujem na divnoj suradnji i vašem povjerenju u vodstvo Grada, kao i u naš rad. Nastojat ćemo u godini koja nam dolazi nastaviti sve započete projekte s glavnim ciljem, osiguravanjem visoke kvalitete života za svakog člana naše zajednice. Vjerujemo u razvoj prijateljskih i partnerskih odnosa kroz koje ćemo nastaviti razvijati i graditi naš grad Našice, grad dobrih ljudi, udruga, sporta, djece, poduzetnika, mladih i umirovljenika. Svi smo mi grad.

Kao i prošle godine, pozivam vas da u ovo vrijeme mira i radosti malim djelima dobrote i ljubavi osjetimo radost Božića u svojim srcima i podijelimo je s ljudima iz našeg okruženja. Proslavimo ovaj kršćanski blagdan u miru, s obitelji i prijateljima, sretni i ispunjeni.

Zahvaljujem vam na brojnim uspješnim trenucima koje smo zajedno dijelili i želim da ih u narednoj godini bude još i više.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content