Kako do besplatne zabave u online kockarnicama?

Često viđamo mnoge primamljive reklame za kockarnice kako nude zabavu. Neki od nas odluče iskušati svoju sreću i zaigrati u kockarnicama. Isto tako, neki od nas se ne usude zbog financijskog rizika, a htjeli bi odigrati neku od igara u kockarnicama. Na našu sreću, ipak postoji način kako do besplatne zabave u online kockarnicama.

Besplatne slot igre bez registracije

Kockarnica online diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, nudi besplatne slot igre bez registracije. Što to znači za igrače? Kada netko želi igrati sa stvarnim novcem, prvo se mora registrirati na online stranicu odabrane kockarnice, uplatiti određeni iznos pa tek onda zaigrati. Na svu sreću, oni koji žele probati besplatne slot igre ne moraju se uopće registrirati da bi igrali.

Zašto je to tako? Besplatne igre u casinu su zapravo demo verzije dostupnih igara. Igrači dobiju fiktivni iznos za potrebe igre. To nije pravi novac niti se može isplatiti, ali služi za besplatno igranje u kockarnici. Štoviše, igrač će za svaku igru dobiti novi iznos, tako da može igrati uvijek i bez nekih ograničenja. Unatoč tome što se ne može zaraditi pravi novac, igranje besplatnih slot igara je uistinu zabavno.

Za razliku od igranja na automatima, online slotovi su dokaz koliko priređivači igara mogu i znaju biti kreativni. Slotovi, uz one retro teme,su inspirirani raznim video igrama, filmovima, glazbom, knjigama, povijesnim likovima, mitovima i mnogim drugim temama. Osim toga, nude razne  vrste posebnih simbola, opcija, jackpotova i načina igranja. Ne smijemo zaboravit spomenuti da su zvučni i vizualni elementi igara na zavidnoj razini pa igranje slotova izgleda poput igranja video igre.

Ostale besplatne igre 

Osim slot igara, imaju i tako zvane crash igre. Cilj ove igre je pogoditi kada će, na primjer, neka letjelica pasti, a moraju prije pada povući okladu. Ono što je zanimljivo u ovoj igri je to što se igra u koordinatnom sustavu. Možemo reći da je upravo ova igra učinila koordinatni sustav zanimljivim za sve one koji nisu matematičari. Ako sumnjate, ovo je idealna prilika za isprobati. 

Neizostavni dio ponude u svim kockarnicama su stolne igre, tj. razne verzije ruleta i kartaških igara. U ponudi kartaških igara imaju nekoliko verzija Blackjacka, pokera i Baccarata. To je odlično jer možete igrai i iskušati sve verzije besplatno.

Besplatna zabava – zašto da ne?!

Iako se nećemo obogatiti igrajući besplatne igre u online kockarnica, ipak vrijedi odigrati, isprobati i vidjeti kako zapravo izgledaju igre u online kockarnicama. Ovo vrijedi pogotovo ako ste zaljubljenik u igre jer na stranicama online kockarnica ćete pronaći mnoge igre. Također, ako vam je dosadno i ne znate kako ubiti dosadu, a ne sviđa vam se vrijeme vani, slobodno svratite na neku od stranica kockarnica dostupnih u Hrvatskoj i zabavite se.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content