NAC servis vlasnika Gorana Gajića u modernoj radionici u Martinu kraj Našica svojim klijentima pruža sigurnost i prvoklasnu uslugu

S obzirom da velika većina građana ima u vlasništvu osobni automobil, ne kaže se bez razloga da dobar automehaničar “zlata vrijedi”. Pa ako je on uz to još i inženjer s bogatim iskustvom, onda je to uistinu dobitna kombinacija. Tu počinje naša mala priča o Goranu Gajiću (55), vlasniku autoservisa NAC servis j.d.o.o. za servis i usluge iz Našica, točnije iz Martina, našičkog prigradskog naselja.

Na njegovoj adresi u ulici Kralja Zvonimira 65 uistinu možete biti mirni što se vašeg limenog ljubimca tiče jer Goran i njegova tri djelatnika znaju što rade. No ni ta priča nije počela odjednom, trebalo je naime godina i godina da dođe do moderne radionice te znanja i iskusne ekipe.

Iako nije imao baš puno vremena jer predblagdanski je dio godine i svi bi htjeli imati ispravan i osposobljen automobil do Božića, Goran je ipak odvojio dvadesetak minuta da ukratko ispriča kako je došlo do ove nove radionice koja je započela s radom 1. prosinca ove godine.

-Cijela priča je naravno započela mojim školovanjem iako početkom tih 80-tih kada sam pohađao srednju školu, nisam ni sanjao da ću biti automehaničar. Namjera mi je bila baviti se elektrotehnikom pa sam tako završio višu školu za elektrotehniku u Osijeku i zaposlio se u tvrtki Liv Našice kao predradnik za elektro održavanje. S obzirom da se ta firma ubrzo ugasila prešao sam u tvrtku Feniks iz Orahovice, da bi se 2001. godine zaposlio u Auto centru Našice gdje sam u stvari uspostavio prvi kontakt s popravcima automobila. Radio sam prvo kao tehničar, potom i kao servisni savjetnik sve do 2015. godine, kada sam odlučio raditi samostalno. Naime, tada se ugasio službeni Auto servis, a ja sam iznajmio jedan od tih pogona u Vinogradskoj ulici u Našicama i nastavio raditi. Mogu reći da sam tu učvrstio svoje znanje i iskustvo i bio i više nego spreman da otvorim nešto svoje, tim više što je najam prostora postao jako skup. Eto, tu dolazimo do ovih 120 kvadratnih metara radnog prostora, velikog dvorišta i okućnice na kojem ću uskoro dograditi i dodatni prostor za parkiranje automobila – rekao nam je G. Gajić.

Foto-9

S vremena na vrijeme “bacio” je pogled na svoje vrijedne djelatnike kojima je u pomoć pristigao i jedan praktikant iz srednje škole.

-Dobro mi dođe pomoć, a u isto vrijeme školarci ovdje mogu steći dodatno znanje i iskustvo koje će im jednog dana dobro doći. Imam dobru suradnju sa Srednjom školom u Našicama tako da uvijek imam jednog do dva praktikanta ovdje. Ne sjede skrštenih ruku nego rade i uče od vrsnih majstora, odnosno mojih djelatnika, a posla ima na pretek, od servisa automobila, auto dijagnostike, vulkaniziranja, izmjene vjetrobranskih stakala, svih vrsta popravaka i svega što je potrebno. Naglasak bih stavio i na servis klima uređaja na svim vozilima, poljoprivredni i gospodarski program, te dekarbonizaciju motora. Držim da je svestranost i široka lepeza usluga vrlo važan faktor jer mušterije ne vole lutati na više mjesta da bi popravili automobil. To iziskuje i vremena i novca, a vjerujem i živaca jer danas je tempo života vrlo brz. Kod nas imaju sve na jednom mjestu, a iako sam otvorio svoju radionicu tek prije tri tjedna, ovaj posao radim godinama i vrlo dobro poznajem automobile, ali i ljude, a to isto vrijedi i za moje djelatnike koji također imaju dobro iskustvo – rekao nam je Goran.

U dvorištu se našlo već nekoliko pristiglih vozila i mobitel nije prestajao zvoniti…

-Ljudi znaju da nam je radno vrijeme od 7 do 15, a subotom od 8 do 12 i poštuju naše termine, a također i mi želimo završiti sve na vrijeme i posvetiti se našim obiteljima – naglasio je Goran, koji je u braku sa suprugom Milicom koja je voditelj mlina Papuk d.d. Našice. Imaju dvije kćeri, Nikolinu (25) koja je po struci profesor engleskog i hrvatskog jezika i još nije zaposlena te Barbara (19) koja studira fiziku na Sveučilištu u Osijeku.

-Obitelj mi puno znači i imaju puno razumijevanje za posao kojim se bavim, znaju da sam predan poslu kojeg volim, a i zadovoljne mušterije su također velika motivacije da s ovim i nastavim, posebno u dogledno vrijeme kada se malo proširim u svom dvorišnom prostoru i pojačam neke kapacitete no do toga još ima vremena i o tome ćemo drugom prigodom – rekao nam je na kraju našeg razgovora “meštar za aute” Goran Gajić.

(promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content