Tradicionalni Božićni kuglački turnir u Virovitici: TVIN najbolji u ekipnoj, a Željko Kovač i Marija Mađarević u pojedinačnoj konkurenciji

Na kuglani Sportskog centra TVIN u Virovitici, jučer (subota) je održan tradicionalni božićni kuglački turnir u organizaciji Kuglačkog kluba HVIDRA i Kuglačkog saveza Virovitičko–podravske županije te uz podršku Grada i Sportske zajednice grada Virovitice.

Turnir je svečano otvorio te je na kraju podijelio medalje predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin. Na ovogodišnjem turniru sudjelovale su četiri ekipe: Pitomača, HVIDRA Virovitica, TVIN Virovitica i Sloboda TVIN.

Prvo mjesto osvojila je ekipa TVIN Virovitica s 1485, druga je bila HVIDRA s 1451, treća Pitomača s 1448, a četvrta Sloboda TVIN s 1371 srušenim čunjem.

U pojedinačnoj konkurenciji kuglačica prvi je bio Željko Kovač iz Pitomače s 277, drugi je bio Vido Vukić iz virovitičke HVIDRA-e s 272, a treće mjesto osvojio je kuglač Pitomače Ivica Uremović s 266 srušenih čunjeva.

U konkurenciji kuglačica prva je bila Marija Mađarević s 255, druga Gordana Domjanić s 224, a treća Marija Klepač s 212 srušenih čunjeva, sve članice Slobode TVIN.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content