U prepunom gradskom parku Orahovčani dočekali Novu godinu uz vatromet i svirku Tamburaškog sastava Čokanj

Bilo je ludo, zabavno i veselo uz jedinstvenu tamburicu i spektakularan čin u ponoć. Doček Nove godine u središnjem gradskom parku u Orahovici započeo je u prvim večernjima satima, Tamburaški sastav Čokanj krenuo je sa zagrijavanjem atmosfere i minutu po minutu i park se popunjavao, da bi pred ponoć bio potpuno pun. Zaplesalo se kolo kukunješće i onda je krenulo odbrojavanje, a u ponoć je uslijedio 10-minutni vatromet na opće oduševljenje velikog broja Orahovčana i njihovih gostiju.

Nakon vatrometa, gradonačelnik Orahovice Saša Rister uputio je svima novogodišnju čestitku.

– Nadam se da vam je lijepo večeras, uživajte i veselite se. U Novoj godini želim vam svima puno lijepih i sretnih trenutaka, želim vam mir u duši, sjaj u očima, osmijeh na licu, ljubav u srcu, sreću pored sebe. Neka vam svaka želja postane stvarnost, a svaki pokušaj uspjeh. Od srca vam svima želim najljepše želje, sretna vam Nova godina – rekao je Rister.

Nakon novogodišnje čestitke gradonačelnika, ekipa iz Tamburaškog sastava Čokanj ponovno je uzela stvar u svoje ruke, odnosno tambure, a plesalo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati.

(www.icv.hr, vg, foto: Suzana i Vladimir Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content