Zanimljivo predavanje za supružnike u Virovitici: Sve o bračnoj komunikaciji, intimi i teologiji tijela

Obiteljska zajednica župe sv. Roka u Virovitici za subotu, 27. siječnja, najavila je jedno neobično i zanimljivo predavanje, pod nazivom “Teologija tijela u braku: bračna komunikacija/intima”, a koje će biti održano u okviru 4. Obiteljskih susreta u župi.

-Bračni par Vesna i Toni Maglov, sa velikim iskustvom, znanjem i praktičnim savjetima, otvoreno će nam posvjedočiti o svom putu učenja o teologiji tijela: u teoriji i praksi. Saznat ćemo više o tome što je uopće teologija tijela? Kakve veze ikakva teologija ima s bračnom intimom, a još više komunikacijom?

Što to znači u praktičnom, realnom životu punom uspona, padova, naših muško-ženskih razlika? Danas, kad na svakom koraku čujemo za brakove u krizi, ovakve teme i ovakvi gosti trebaju svakom gradu – ističu iz Obiteljske zajednice koja i ovaj put poziva sve zainteresirane parove i obitelji da im se pridruže na putu novih znanja.

Predavanje počinje u 16.30 sati, traje oko dva sata, kada se susret nastavlja svetom misom. I ovaj put maleni su dobrodošli – dok su roditelji na predavanju, za djecu je organizirano čuvanje, poručili su iz Obiteljske zajednice.

(www.icv.hr)

Predavanje

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content