Nastavak pomoći sportskim klubovima s područja VPŽ: Vrijedna oprema i rekviziti stigli u RK i ŽRK Orahovicu

Virovitičko-podravska županija nastavila je s pomoći sportskim klubovima s područja županije. Tako je vrijedna rukometna oprema u vidu lopti, golova za mini rukomet, medicinskih torbi, markira za treninge i drugo, stigla u dva orahovačka rukometna kluba, RK i ŽRK Orahovica.

– U program je uključen 31 klub iz 13 sportskih grana, koji su predali i prijavili svoje programe Sportskoj zajednici Virovitičko-podravske županije na vrijeme i u roku. Oprema je financirana kroz Program javnih potreba u sportu na državnoj razini sredstvima Ministarstva turizma i sporta i Virovitičko-podravske županije, a projekt je prijavila Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije – rekao je župan Igor Andrović.

Orahovački klubovi su više nego zahvalni donatorima jer im je ova oprema nužna i potrebna, a istu je trenerima i mladim rukometašima spomenutih klubova uručio predsjednik Rukometnog saveza VPŽ Antun Blažević.

-Još više smo pojačali rad naše škole rukometa u svim uzrastima i zato nam je ova oprema došla u najbolje vrijeme. Hvala Županiji i Sportskoj zajednici te Ministarstvu na razumijevanje za nas klubove iz manjih sredina, to nam puno znači – rekao je trener mladih dobnih uzrasta u RK Orahovici Marko Cingel.

Trenerica ŽRK Orahovica Andrijana Rukavina također se od srca zahvalila na donaciji sportske opreme.

-Poznato je s koliko velikim brojem rukometašica mi radimo u super mini rukometu pa sve do seniorki i svaka nam je pomoć uvijek potrebna. Ovakva donacija je doista predivna i od srca se zahvaljujem svima koji su omogućili da do nje dođe. S ovom opremom ćemo puno lakše nastaviti raditi na sportskom razvoju i zdravom životu djece – zaključila je Rukavina.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content