OSAM OD OSAM Virovitičke košarkašice Z-13 korak bliže tituli prvakinja Regije Sjever i poluzavršnici Prvenstva Hrvatske: Zaledile Radost iz Čakovca na –63

Nakon uvjerljivih sedam pobjeda u prvih sedam kola, košarkašice ŽKK Virovitice do 13 godina starosti nastavile su nizati uvjerljive pobjede na putu do osvajanja Prvenstva Regije Sjever, odnosno plasmana na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske, među osam najboljih ekipa.

Regija Sjever okuplja najbolje ženske košarkaške klubove iz pet županija sjeverozapadne Hrvatske, a u osmom kolu Virovitičanke je put odveo u Čakovec gdje ih je dočekala domaća Radost.

Od prvog trenutka vidjela se dominacija Virovitičanki koju su iz minute u minutu samo povećavale. Semafor je na kraju prve četvrtine pokazivao 22:4, da bi do poluvremena bilo 44:6. Rezultat je nastavio rasti do konačnih 83:20, odnosno 63 koša razlike.

Trener Robert Fritz iskoristio je ovu utakmicu da podijeli minute svim svojim igračicama, a kuriozitet je i da su se sve upisale u strijelce.

U idućem kolu Virovitičanke putuju u Koprivnicu gdje će ih dočekati trećeplasirana ekipa ovogodišnjeg prvenstva, koja je u ovom kolu pomalo iznenađujuće poražena od DHPG-a.

ŽKK Radost Čakovec – ŽKK Virovitica 20:83
ŽKK Virovitica: Tena Derežić 1, Tesa Slanac 4, Iva Marošević 19 (2×3), Marta Jurić 2, Lavinia Subota 16, Katarina Kanjka 8, Olja Radulović 2, Mia Milković 2, Viktorija Maljak 8, Iva Knežević 17, trener: Robert Fritz.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content