Svi žele na “sajam s dušom”: Sav unutrašnji izložbeni prostor Viroexpa 2024. je rasprodan

Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, a s obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji, sajam koji zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima nosi naziv “sajam s dušom”.

Zato je unutrašnji izložbeni prostor vodećeg sajma u ovom dijelu Hrvatske, ali i regije, 27. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2024. – rasprodan.

– Hvala vam, dragi naši izlagači, što godinama vjerujete u nas, što vjerujete u Viroexpo i sva naša nastojanja da naš sajam svake godine bude sve bolji. Upravo je skladna simbioza svih organizatora, izlagača i posjetitelja stvorila ono što je Viroexpo danas, a to je jedan od najznačajnijih sajmova u Hrvatskoj – kažu organizatori.

Mjesta još ima na vanjskom izlagačkom prostoru, no i on se brzo popunjuje. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnice OVDJE ili OVDJE.

Ovogodišnji, 27. Viroexpo održat će se od 16. do 18. veljače u hali Viroexpa. Sajam uspješno organiziraju: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.
Županija partner ovogodišnjeg sajma je Osječko-baranjska županija, a pokroviteljstvo potpisuju Vlada RH, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske.

(www.icv.hr, Viroexpo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content