SŠ ”Stjepan Ivšić” Orahovica nizom sadržaja, projektnim danom i središnjom svečanošću obilježila Dan škole: Nagrađeni najuspješniji učenici i njihovi mentori

Srednja škola ”Stjepan Ivšić” Orahovica nizom sadržaja, Projektnim danom te središnjom svečanošću koja je održana u društvenoj dvorani škole, proslavili Dan škole. Središnja svečanost održana je u nazočnosti gradonačelnika Orahovice Saše Ristera, a o uspjesima škole i učenike govorio je ravnatelj Davor Jeger istaknuvši ponos kako je u tekućoj školskoj godini, nakon dugog niza godina, zabilježen značajan porast upisanih u školu.

-Za poboljšanje materijalno – tehničkih uvjeta u školi zaslužni su naši osnivači, Virovitičko – podravska županija, Grad Orahovica, Carnet, gospodarstvenici Grada Orahovice kroz donacije, a značajan smo dio škole uredili, modernizirali i opremili vlastitim sredstvima te kroz različite projekte, na što smo posebno ponosni. U ovoj smo školskoj godini imali upisana 203 učenika u 13 razrednih odjela u programima gimnazije, strojarstva, ekonomije i trgovine, poljoprivrede i ugostiteljstva te zdravstva, a vjerujem i nadam se da će u novoj školskoj godini biti još više. Organizirali smo niz sadržaja, projekte, izložbe, književne susrete, glazbene događaje, predavanja, gostovanja s poznatim osobama, obilježavale svjetske i međunarodne dane iz svih grana života, a moram pohvaliti naše učenike i profesore na iznimnoj aktivnosti i marljivosti. Pohvaljujem i sve učenike i mentore na odličnim rezultatima na županijskim i državnim natjecanjima, a posebno Lanu Som i Mislava Pečeka za sudjelovanje na Državnom LIDRANU te ekipu koja je sudjelovala na Državnom natjecanju simuliranog suđenja – rekao je Jeger, a potom su nagrađeni svi učenici i mentori koji su sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima, a poklone u obliku knjiga za njih je osigurao Grad Orahovica.

Dan SS Stjepan Ivsic 3 Custom

Gradonačelnik Saša Rister također je pohvalio učenike i mentore na odličnim rezultatima te školu općenito na vrhunskim rezultatima i iznimnoj marljivosti.

-Naša srednja škola uvijek je svojim uspjesima prepoznatljiva i cijenjena svojim rezultatima i uspjesima. Posebno se zahvaljujem na činjenici kako su uvijek na raspolaganju Gradu i građanima, a za iste stalno pripremaju kvalitetne i korisne sadržaje. Mi se trudimo biti školi stalno na raspolaganju i pomoći koliko možemo uz osnivača Virovitičko-podravsku županiju, a sve u cilju kako bi učenici imali maksimalne uvjete za obrazovanje i tako će biti u buduće – zaključio je Rister.

Dan SS Stjepan Ivsic 6 Custom

Svečanost je tradicionalno završila zajedničkom fotografijom nagrađenih učenika i mentora.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content