1. ŽNL Plavi iznenadili Mladost: Croatia odnijela tri boda iz Virovitice

Utakmice 15. kola 1. ŽNL nisu bile sretne za favorite.

No Limit TVIN na svom je terenu bio dominantan u susretu s nekompletnom Croatijom iz Grabrovnice, međutim nogometaši iz rodnog mjesta jednog od najvećih hrvatskih pjesnika Petra Preradovića pobijedili su 1:0 zgoditkom Antuna Hodaka tri minute prije kraja utakmice.

Vodeća Mladost na svom Parku u Vukosavljevici računala je na tri boda u susretu s Plavima iz Jugovog Polja. Domaći su poveli pogotkom Stipe Djaka u 17., minuti, a poravnao je Dean Keglević u 31. minuti. Mladost ponovno vodi pogotkom Davida Blatarića u 44. minuti, ali je samo minutu kasnije izjednačio Antun Stupar. Stipo Djak još jednom dovodi Mladost u prednost od 3:2 u 48.minuti, no niti to nije bilo dovoljno za pobjedu. Konačnih 3:3 postavio je Dino Validžić u 68. minuti.

DOŠK je u Dolcima s 8:0 svladao Podravac iz Sopja. Marijan Šalek bio je strijelac u 18., 44. i 83. minuti, Matija Zeman u četvrtoj i 74. minuti, Marija Velić u 53., Dario Volenik u 72. te Antonio Gubeljak u 86. minuti.

U Velikom Rastovcu Munja je s 5:1 nadjačala Podgorje. Domaća momčad povela je pogotkom Ivana Amidžića u 26. minuti, a tri minute kasnije izjednačio je Matia Horvat. Svojim drugim zgoditkom Matija Amidžić minutu prije odlaska na odmor ponovno dovodi Munju u prednost. Isti igrač u drugom dijelu postiže još dva pogotka, u 51. i 70. minuti. Priču zaključuje Domagoj Šteger svojim pogotkom u 73. minuti.

Uzbudljivo je bio u Koriji gdje je domaći Omladinac poveo u susretu s Dravom iz Terezinog Polja zgoditkom Rafaela Deskara u 25. minuti. Poravnao je Ivan Crnojević u 90. minuti, a pobjedu domaćoj momčadi od 3:1 donijeli su svojim zgodicima Josip Barusić u četvrtoj i Rafael Deskar u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Dinamo iz Josipova došao je do uvjerljive pobjede u Svetom Đurađu nad istoimenom domaćom momčadi. Prvi zgoditak postigao je Milenko Beneš u četvrtoj minuti, a preostala tri postigao je Brazilac Ribeiro De Oliveira Matheus Vinicius u šestoj, 16. i 22. minuti.

tablicaa

(www.icv.hr, mš, foto: NK Croatia Grabrovnica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content