PREMIJER ŽNL Vodeće Bratstvo dočekuje Mikleuš: Mladost gostuje na stadionu Kurija kod Dinama

Kako se približava kraj sezone u Premijer županijskoj nogometnoj ligi sve je više uzbuđenja u borbi za naslov i ostanak.

Ovog vikenda igraju se utakmice 21. kola. Prva utakmica se igra danas u 17 sati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju gdje će vodeće Bratstvo ugostiti Mikleuš. Domaća momčad je favorit, međutim to je bila i prošle sezone kada je u Mikleuš otputovao jedan bod. U domaćim redovima pravo nastupa nema Filip Rebić, dok kod gostiju ne mogu zaigrati Antonio Pejazić, Ivan Tomić i Krešimir Crvenka.

Preostale utakmice igraju se u nedjelju u 17 sati.

Drugoplasirana Mladost iz Čačinaca gostuje kod Dinama na stadionu Kurija u Kapela Dvoru. Gosti su favoriti, iako će u domaćim redovima, nakon dva poraza, nastojati doći do pozitivnog rezultata. U obje momčadi nema kažnjenih igrača, ali u domaćim redovima nekolicina igrača je ozlijeđeno te je upitan njihov nastup derbiju kola.

Suhopolje, nakon domaće poraza od Bratstva, pokušat će doći do bodova na gostovanju kod Slavonije u Sladojevcima. Gosti su favoriti i sve osim njihove pobjede bio bi iznenađenje, iako za njih neće moći zaigrati kapetan Dominik Šantavec.

U Četekovcu igraju susjedi na tablici: domaći Dinamo i Lukač 05. Ova bi utakmica mogla biti neizvjesna do posljednjeg sučeva zvižduka.

Voćin će, nakon dva poraza u nizu, nastojati doći do domaće pobjede nad Sokolom iz Milanovca. Gosti također ne smiju kalkulirati jer im svaki bod ima veliko značenje u borbi za ostanak u ligi. U domaćem sastavu zbog kartona neće moći istrčati kapetan Hrvoje Čović.

U Rezovcu bi domaća pobjeda u susretu s ekipom Crnca bila veliki korak u bijegu iz opasne zone, dok bi gosti s pozitivnom rezultatom lakše igrali u nastavku natjecanja.

Zrinski, nakon dobre igre i boda u Milanovcu, na svom terenu u Novoj Bukovci nastojat će svladati Borovu. U domaćoj momčadi i dalje ne može igrati vratar Benjamin Jozing, dok u momčadi Borove ne mogu zaigrati Drago Kozlinger i Nikola Novosel.

Na listi strijelaca gotovo neuhvatljiv je Marin Čavić iz Mladosti s 32 zgoditka. Drugi je Matej Dorinka iz četekovačkog Dinama s 21 golom. Treće mjesto dijele Dino Milinović iz Bratstva i Florijan Rupčić iz Mladosti, koji su postigli po 19, dok je na četvrtom mjestu igrač Lukača 05 Antonio Babec s postignutih 17 zgoditaka.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content