2. HRL ISTOK Uvjerljiva pobjeda rukometaša Orahovice na svom parketu protiv Pakraca

U orahovačkoj školskoj sportskoj dvorani odigrana je utakmica 15. prvenstvenog kola 2. HRL Istok u kojoj je domaća Orahovica ugostila momčad Pakraca.

Momčad Damira Knežića od prve je minute pokazala da je bolja i čvršća momčad te vrlo brzo podigla razliku. Čvrsta i neprobojna obrana te razigran napad s puno rješenja oduševljavali su lijepo popunjenu orahovačku dvoranu. Do odmora je bilo već uvjerljivih +12 (30:18).

U drugom dijelu Orahovica je nastavila istim tempom i kada je stvorena dovoljna zaliha, iskusni trener Knežić dao je prigodu i onim igračima s manjom minutažom koji su također pokazali da se na njih može računati. Na kraju visoka i uvjerljiva pobjeda rezultatom 42:29 uz po devet pogodaka Marka Hajmilera i Tomislava Rotima.

-Vidjelo se odmah da smo puno bolja momčad, ali moram reći da su dečki pristupom od početka dali do znanja tko nosi bodove. Kako smo vrlo brzo digli visoku razliku i držali je u drugom dijelu, pružio sam prigodu igračima koji manje igraju i mogu reći da sam zadovoljan viđenim. Hvala publici na velikoj podršci, ovo nam je treća uzastopna pobjeda i sada idemo vodećoj Virovitici gdje ćemo dati sve od sebe pa što bude – rekao je trener Orahovice Damir Knežić.

RK ORAHOVICA – RK PAKRAC 42:29 (30:18)

RK ORAHOVICA: Rotim 9, Topalović 1, Šijaković 3, Čuić 3, Lovrić M. 2, Kuricek, Kuricek, Suk, Koppi, Lovrić T. 3, Steiner, Bot 7, Brnjak 3, Hajmiler 9, Paljušić 1, Jagorinac, Horvatek 1. Trener: Damir Knežić.

RK PAKRAC: Caha 5, Frajfogel, Nagy, Tepurić 3, Gamberger,Karačić 3, Šimić 2, Macura 7, Andreatto 2, Mrkalj 2, Sadilek 1, Pejša, gelenčir 4, Papušek.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content