2. ŽNL ISTOK Bakićka Mladost u prilici dodatno smanjiti zaostatak za Standardom: Miholjac u Sladojevcima dočekuje Meljane

Ovog vikenda igraju se utakmice 14. kola 2. ŽNL Istok.

Drugoplasirana Mladost iz Bakića ovog će vikenda biti u prilici dodatno smanjiti zaostatak za vodećim Standardom koji im trenutno “bježi” sedam bodova, a koji će pauzirati u ovom kolu. Za to će im biti potrebna pobjeda na gostovanju u Vaškoj kod posljednje momčadi prvenstva.

Orahovački Papuk, nakon teškog poraza od Grabića, ovog će vikenda igrati domaću utakmicu protiv Krčevine. Momčad iz Čađavačkog Luga bila je uvjerljiva u prošlotjednoj utakmici, a sutra će tražiti novu ligašku pobjedu.

Utakmica će biti odigrana i u Sladojevcima, a snage će odmjeriti Miholjac i Meljani. Gosti su u prva dva proljetna kola upisali dva remija, a bod su iz jedne odigrane utakmice uzeli i sutrašnji “domaćini”. Sve sutrašnje utakmice igraju se u 15:30 sati.

Posljednja utakmica kola igra se u nedjelju u 16:30 sati, a u Novakima će snage odmjeriti osmoplasirani Slavonac i trećeplasirani Grabić.

TABLICA 18

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content