3. NL SJEVER Završava drugi krug natjecanja: Virovitičani ugošćuju varaždinski Varteks

U prva tri kola proljetnog dijela 3. nogometne lige Sjever momčad Virovitice ima remi, pobjedu i poraz. Sutra u 15:30 sati utakmicama 18. kola završava drugi krug natjecanja.

Virovitički “narančasto-crni” ugostit će momčad varaždinskog Varteksa. Gosti se ove godine bore za sam vrh te im je cilj doći do mjesta koje bi im omogućilo ulazak u kvalifikacije za popunu 2. SuperSport Hrvatske lige. S druge strane, u domaćim redovima žele izboriti ostanak ju 3. ligi.

– Svjesni smo kvalitete gostujuće momčadi, ali ćemo pokušati doći do pozitivnog rezultata. Uvjeren sam da posjedujemo igračku kvalitetu s kojom možemo parirati nogometašima Varteksa- susret je najavio trener Virovitice Krešimir Crvenka.

U oba tabora nema kažnjenih igrača te bi momčadi trebale kompletne.

Na terenu Sportskog centra Vegeška sutra, osim seniorske utakmice, u dopodnevnim satima igrat će se i utakmice 14. kola 1. lige Nogometnog središta Sjever za uzraste U-11, U-13 i U-15 između Virovitice i Međimurja iz Čakovca.

Uoči blagdana Uskrsa, uprava virovitičkog kluba odlučila je počastiti sve koji će biti na subotnjim utakmicama prženim ribicama. 

TABLICA 1

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content