4. NL BJ-KC-VT Sloga remizirala s Bilogorom, Marin Zdelar ponovno najbolji u redovima Ciglarove momčadi

Nogometaši zdenačke Sloge na svom su stadionu Jelsin u sklopu 16. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica odigrali neodlučeno 1:1 s drugoplasiranom momčadi Bilogore ’91 iz Grubišnog Polja.

Novi/stari trener Sloge, Danijel Ciglar, taktički je sjajno pripremio utakmicu, postavio niski blok i zatvorio sve prilaze svojim vratima, a na pokušaje visokim loptama gostiju, sve su nosili odlični Šantić, Turković i Mataija.  Sve što su domaći presjekli i pokušali iz kontre i polukontre bilo je dosta opasno, ali nedostajao je onaj pravi završni udarac. Pokušavali su Zebec i Zdelar, s druge strane nešto je Bilogora pokušala dalekometnim udarcem te jednim opasnim udarcem nakon ubačaja iz kuta, ali mreže su mirovale do odlaska na odmor.

U drugom dijelu slična slika, no ipak gosti su uspjeli povesti u 66. minuti pogotkom Tomislava Pleića. Hrabri Zdenčani nisu se predavali i na kraju su uspjeli poravnati pogotkom Marina Zdelara u 74. minuti i osvojiti veliki bod.

-Odigrali smo točno onako kako smo se dogovorili, svi igrači su odradili odlično, postavljali se kako smo zamislili i moram ih pohvaliti sve na velikoj borbenosti. Nažalost, na kraju prvog dijela ozlijedio se Turković, protivnički igrač mu je skočio na gležanj i teško je prognozirati da li će se i hoće li vratiti do kraja sezone. Na kraju, u posljednjih desetak minuta imali smo četiri ogromne prigode, prave zicere, no nismo uspjeli poentirati. Zadovoljni smo bodom jer se radi o odličnoj ekipi, s najboljom gol-razlikom u ligi i koja je došla kompletna – rekao je Ciglar.

Sloga (Z) – Bilogora ’91 (GP) 1:1
Najbolji u domaćim redovima: Marin Zdelar

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content