KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animiranu komediju “Kung fu panda 4”, akciju “Dina: Drugi dio” i horor “Imaginarni”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

KUNG FU PANDA 4
– animirani, obiteljski, komedija, avantura

Petak, 8. ožujka u 18 sati
Subota, 9. ožujka u 18 sati
Nedjelja, 10. ožujka u 18 sati

Ovog se proljeća, nakon dugo iščekivanja, vraća najnevjerojatniji majstor kung fua na svijetu -panda Po! U urnebesnom novom poglavlju omiljene akcijsko-komedijske franšize DreamWorks Animationa – Kung Fu Panda 4. Sinkronizirano na hrvatski. Nakon tri smrtonosne pustolovine u kojima je pobijedio zlikovce svjetske klase svojom nenadmašnom hrabrošću i ludim borilačkim vještinama, Poa, zmajevog ratnika sudbina je pozvala da se napokon…..odmori. Točnije, odabran je da postane duhovni vođa Doline mira. To predstavlja nekoliko očitih problema. Prvo, Po zna isto toliko o duhovnom vodstvu koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo pronaći i istrenirati novog Zmajskog ratnika prije nego što može preuzeti svoju novu uzvišenu poziciju.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

DINA: DRUGI DIO (12+)
– akcija, drama, avantura

Petak, 8. ožujka u 20 sati
Subota, 9. ožujka u 20 sati
Nedjelja, 10. ožujka u 20 sati

Radnja nastavlja putovanje Paula Atreidesa, sada ujedinjenog s Chani i Fremenima, dok je na ratnom putu osvete protiv onih koji su uništili njegovu obitelj. Suočen s izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog svemira, nastoji spriječiti užasnu budućnost koju samo on može predvidjeti.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

IMAGINARNI (15+)
– horor

Petak, 8. ožujka u 21 sati
Subota, 9. ožujka u 21 sati
Nedjelja, 10. ožujka u 21 sati

Od studija Blumhouse i ekipe koja stoji iza hitova PET NOĆI KOD FREDDYJA i M3GAN, dolazi originalni horor koji zadire u nevinost imaginarnih prijatelja – i traži odgovor na vječno pitanje: Jesu li imaginarni prijatelji doista plodovi dječje mašte ili su samo paravan za nešto puno strašnije? Kada se Jessica (DeWanda Wise) sa svojom obitelji preseli u dom iz svog djetinjstva, njezina najmlađa kćer Alice razvije jezivu privrženost plišanom medvjediću kojeg zove Chauncey i koji nalazi se u podrumu. Alice s Chaunceyjem kreće igrati igre koje počinju razigrano, ali postaju sve zlokobnije. Kako Aliceino ponašanje postaje sve više zabrinjavajuće, Jessica intervenira i polako shvaća da je Chauncey puno više od plišanog medvjeda za kojeg je vjerovala da jest.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, Kino Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content