Županijsko natjecanje “Sigurno u prometu” održano u Virovitici: Na državno natjecanje putuju Jan, Samuel, Lucia i Tesa

Katolička osnovna škola u Virovitici bila je danas domaćin Županijskog natjecanja “Sigurno u prometu”, a natjecanje se održalo na školskom sportskom igralištu.

Okupljeni natjecatelji i mentori, nakon doručka, uputili su se na svečano otvorenje Županijskog natjecanja, a otvorio ga je, uz prigodan govor, ravnatelj Katoličke osnovne škole Ivan Mikolić, a lijepe želje uputili su i iz AK Virovitica te MUP-a.

Po otvorenju, učenici su se uputili na teorijski dio natjecanja, a proveo ga je Hrvatski autoklub. Nakon uspješno riješenog testa, natjecatelji su se uputili na školsko igralište gdje ih je čekao postavljen poligon.

Sudjelovale su OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica, OŠ Vladimir Nazor Virovitica, OŠ Vladimir Nazor Nova Bukovica te OŠ Josipa Kozarca Slatina. Svaku školu predstavljala je ekipa od dva dječaka i dvije djevojčice.

Po završetku praktičnog dijela natjecanja, učenici, mentori te članovi županijskog povjerenstva uputili su se na ručak i svečano proglašenje pobjednika.

Najuspješnija ekipa bila je ekipa OŠ Josipa Kozarca iz Slatine, no na državnom natjecanju Virovitičko-podravsku županiju predstavljat će Jan Tomac (OŠ Josipa Kozarca Slatina), Samuel Haić (OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica), Lucia Feldi (OŠ Josipa Kozarca Slatina) i Tesa Kovač (OŠ Vladimir Nazor Virovitica).

Najuspješnijima su dodijeljene nagrade koje su omogućili Autoklub Virovitica i MUP Virovitica, a školama, mentorima te ostalim natjecateljima dodijeljene su zahvalnice te utješne nagrade.

(www.icv.hr, Katolička osnovna škola)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content