Oldtimer klub Virovitica prigodnim programom obilježio početak sezone: U planu mnogobrojne aktivnosti i sudjelovanja na manifestacijama

Oldtimer klub Virovitica danas (nedjelja) je prigodnim programom obilježio početak sezone, odnosno brojnih aktivnosti planiranih za ovu godinu. Tim povodom organizirao je defile starih automobila svojih članova, a poslije tog i prigodno druženje na prostoru “Fazanerije” u Virovitici.

Ove je godine nakon izborne skupštine kormilo kluba koji u svojim redovima ima oldtimer automobile i supinu “Tomos Mikeša”, odnosno imatelje starih Tomos mopeda, preuzeo je donedavni predsjednik Dražen Bajivić koji je tom prigodom predstavio članovima aktivnosti koje će se provoditi tijekom ove godine.

-S obzirom na to da imamo oko 80 članova i isto toliko simpatizera koji dolaze iz Virovitičko-podravske, ali i Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije, naše aktivnosti provodit ćemo i van naše županije. Danas na Cvjetnicu organizirali smo otvorenje sezone, a na Uskrsni ponedjeljak sudjelovat ćemo i na otvorenju sezone naših prijateljskih klubova u Našicama i Čakovcu. U srpnju ćemo organizirati Tomos susrete s kampiranjem u Virovitici, a za Rokovo tradicionalne susrete i izložbu automobila u centru grada, a također i auto rally oldtimera. Između toga će biti redovna druženja povodom blagdana, a prvo od njih će biti 1. svibnja. Cilj nam je upoznati naše građane i ljubitelje starih vozila s onim što su vozili naši prethodnici, ali isto tako i razmijeniti iskustva imatelja starih vozila i ono najvažnije družiti se i stjecati poznanstva i prijateljstva – rekao je tom prigodom predsjednik Bajivić.

Na druženje, u “Fazneriji”, osim članova i simpatizera kluba došli su i drugi prijatelji, između ostalih i predstavnici Konjičkog kluba Virovitica s malom konjskom zapregom.

(www.icv.hr, bs, foto: B. Sokele)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content